Energimærke Randers

Får professionel hjælp til energimærke ved Randers

Preben Dam ApS er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til energimærkning af bolig i Randers. Virksomheden er certificeret hos Energistyrelsen til at udføre energimærkning på alt fra erhvervsejendomme over private boliger til fritidshuse.

energimærke randers - Preben Dam ApS - energi - Energimærke Randers

Få tryghed som boligkøber og boligejer

Det kan få afgørende betydning for dig som boligkøber, at du allierer dig med en autoriseret energikonsulent, der specialiserer sig i energimærke nær Randers. Samarbejdet kan i sidste ende betyde, at du kan flytte ind i en bolig, hvor du er sikret, at der ikke opstår problemer med fugt og utætheder. 

Det er ikke kun i forbindelse med køb af bolig, at en byggesagkyndig kan blive dit mest værdifulde samarbejde. Som boligejer skal du løbende sørge for, at tilstanden på dit hjem er optimal. Problemer med fugt bliver ofte først synlige, når skaderne har vokset sig store. 

En energimærkning af boligen er et effektivt redskab til at finde ud af, hvordan dit hjem har det, og hvad der eventuelt skal gøres for, at du kan spare penge på varmeregningen år for år.

Bestil dit byggetilsyn i dag

Er du i gang med at købe ny bolig? Eller mangler du en opdateret energimærkning af din bolig? Det er nemt og enkelt at komme i kontakt med Preben Dam ApS via hjemmesiden. Her kan du oprette en kontaktformular, og du kan forvente at blive kontaktet af din energikonsulent hurtigst muligt. 

Du modtager et uforpligtende tilbud på opgaven, hvor den byggesagkyndige kommer hjem til dig for at besigtige boligen for derefter at udarbejde en rapport. 

At få energimærke ved Randers på rækkehus, lejlighed, villa eller erhvervslokale er en investering i din økonomi i fremtiden. Og det er den bedste kilde til at få tryghed i processen med handel og renovering af bolig.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 41 80 10 10 eller send en e-mail til pd@prebendam.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Faktisk eller beregnet forbrug

Energimærket er baseret på et beregnet forbrug, som er en indikator for bygningens energimæssige kvalitet. Energimærkning udføres af en energikonsulent, som måler bygningen op og undersøger kvaliteten af isolering, vinduer og døre, varmeinstallation m.v.

På det grundlag beregnes bygningens energiforbrug under standardbetingelser for vejr, familiestørrelse, driftstider, forbrugsvaner m.v.

Faktisk forbrug afhænger af beboerne

Varmeforbruget i en bygning er afhængigt af adfærd og en række konkrete forhold. Nogle mennesker sparer på varmen, mens andre fyrer for åbne vinduer eller har huset fuldt af teenagere, som bruger store mængder varmt vand.

Derfor vil det faktiske forbrug altid være afhængigt af bygningens brugere. Energimærket er derfor baseret på et standardiseret, beregnet forbrug, som fortæller noget om bygningens kvalitet – og ikke måden den bruges på.

Energikonsulenten gennemgår bygningen efter anvisningerne i ’Håndbog for Energikonsulenter’.