Energimærke Hjørring

Lad Preben Dam ApS stå for energimærkningen

Er du i gang med at renovere bolig? Eller overvejer du at købe ny bolig? Der er flere situationer, hvor det er en god idé at alliere sig med en energikonsulent.

Preben Dam ApS er et professionelt firma, der specialiserer sig i energimærke ved Hjørring. Firmaet samarbejder både med private og erhverv, og byggetilsyn eller energimærkningen kan på sigt komme til at spare dig for mange penge.

energimærke hjørring - Preben Dam ApS - energi - Energimærke Hjørring

Derfor skal du have en byggesagkyndig med på råd

Det er langt fra alle skader, revner og fugtproblemer, der kan ses med det blotte øje. Det kræver erfaring, ekspertise og ikke mindste specialværktøj at afdække, om der er skader på rør, ledninger og indre dele af vægge og murværk. En energikonsulent er uddannet til at finde frem til de problemer og skader et bolig kan have og gøre ejer eller kommende køber opmærksom på dem.

Ved at få energimærke ved Hjørring er du bedst muligt stillet i forhold til at købe bolig. Og du kan vælge at få energimærkning af din bolig i forhold til planlægning af renovering af den. 

Det kan blive både omfattende og dyrt at udbedre skader, der opstår ved rør, sokkel eller tagkonstruktion. Energimærkningen er en investering i sundheden i hjemmet, og det er den bedste måde at spare penge på til varmeudgifter.

Kontakt Preben Dam ApS i dag for uforpligtende tilbud

Du vælger selv, om du vil i skriftelig eller telefonisk kontakt med din byggesagkyndige. På hjemmesiden finder du en praktisk og brugervenlig kontaktformular, du kan udfylde, og som automatisk bliver sendt til din byggesagkyndiges mail. 

Du kan forvente at blive kontaktet indenfor 1-2 hverdage. Den indledende dialog er gratis og uforpligtende. Og det vil være hér, hvor du sammen med den professionelle aftaler, hvornår vedkommende kan komme hjem til dig eller hen til den bolig, du overvejer at købe.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 41 80 10 10 eller send en e-mail til pd@prebendam.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Faktisk eller beregnet forbrug

Energimærket er baseret på et beregnet forbrug, som er en indikator for bygningens energimæssige kvalitet. Energimærkning udføres af en energikonsulent, som måler bygningen op og undersøger kvaliteten af isolering, vinduer og døre, varmeinstallation m.v.

På det grundlag beregnes bygningens energiforbrug under standardbetingelser for vejr, familiestørrelse, driftstider, forbrugsvaner m.v.

Faktisk forbrug afhænger af beboerne

Varmeforbruget i en bygning er afhængigt af adfærd og en række konkrete forhold. Nogle mennesker sparer på varmen, mens andre fyrer for åbne vinduer eller har huset fuldt af teenagere, som bruger store mængder varmt vand.

Derfor vil det faktiske forbrug altid være afhængigt af bygningens brugere. Energimærket er derfor baseret på et standardiseret, beregnet forbrug, som fortæller noget om bygningens kvalitet – og ikke måden den bruges på.

Energikonsulenten gennemgår bygningen efter anvisningerne i ’Håndbog for Energikonsulenter’.