Energimærke Aalborg

Opdag de energieffektive forbedringer for dit hus i Aalborg med et energimærke!

Når man sælger eller lejer en bygning, er det et krav at få udarbejdet et energimærke. Denne rapport giver et overblik over bygningens energimæssige tilstand og identificerer muligheder for forbedringer. Et energimærke i Aalborg er afgørende for at skabe bevidsthed om energieffektivitet og opnå besparelser på energiforbruget.

Energimærke aalborg - Preben Dam ApS - energi - Energimærke Aalborg

Et energimærke i Aalborg er en oversigt over energitilstanden i din bygning

Et energimærke giver dig et klart billede af din bygnings energitilstand. Rapporten inkluderer en energimærkeskala, der spænder fra A til G, hvor A er mest energieffektivt. Energimærket er et mål for bygningens energieffektivitet og kan hjælpe dig med at sammenligne forskellige ejendomme. Jo højere på skalaen, desto mere energieffektiv er bygningen.

Energibesparelser, der kan realiseres

Energimærkningsrapporten identificerer også specifikke energibesparende forbedringer, der kan gennemføres i din bygning. Disse forbedringer kan omfatte isolering, vinduer, varmesystemer og meget mere. Energikonsulenter kan give råd om de mest effektive måder at forbedre bygningens energieffektivitet på og beregne de potentielle besparelser i energiomkostninger. Ved at implementere de anbefalede forbedringer kan du ikke kun reducere dit energiforbrug, men også øge komforten i bygningen og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Preben Dam – din pålidelige samarbejdspartner om energimærke i Aalborg

Som byggesagkyndig og specialist i byggetilsyn har vi omfattende erfaring med at fortolke energimærket og identificere eventuelle huller i forhold til bygningens faktiske tilstand. Vi forstår vigtigheden af at sikre, at rapporten er pålidelig og præcis, så du kan træffe de rigtige beslutninger om energieffektive investeringer. Vores ekspertise og indsigt gør os i stand til at rådgive dig om de bedste strategier til at forbedre din bygnings energieffektivitet og opnå betydelige besparelser. 

Kontakt Preben Dam i dag, og lad os hjælpe dig med at fortolke rapporten og opnå de bedste resultater for din bygnings energieffektivitet. Sammen kan vi gøre en forskel for både din økonomi og miljøet!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 41 80 10 10 eller send en e-mail til pd@prebendam.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Faktisk eller beregnet forbrug

Energimærket er baseret på et beregnet forbrug, som er en indikator for bygningens energimæssige kvalitet. Energimærkning udføres af en energikonsulent, som måler bygningen op og undersøger kvaliteten af isolering, vinduer og døre, varmeinstallation m.v.

På det grundlag beregnes bygningens energiforbrug under standardbetingelser for vejr, familiestørrelse, driftstider, forbrugsvaner m.v.

Faktisk forbrug afhænger af beboerne

Varmeforbruget i en bygning er afhængigt af adfærd og en række konkrete forhold. Nogle mennesker sparer på varmen, mens andre fyrer for åbne vinduer eller har huset fuldt af teenagere, som bruger store mængder varmt vand.

Derfor vil det faktiske forbrug altid være afhængigt af bygningens brugere. Energimærket er derfor baseret på et standardiseret, beregnet forbrug, som fortæller noget om bygningens kvalitet – og ikke måden den bruges på.

Energikonsulenten gennemgår bygningen efter anvisningerne i ’Håndbog for Energikonsulenter’.